Foto: DELFI

Trešdienas, 14. janvāra, vakarā dažādu subkultūru pārstāvju iecienītajā bārā Leningrad pulcējās teju visi šobrīd popularitātes virsotnē esošie latvieši, lai novērtētu trīs jauno humoristu – Edgara Toretto, Jura Grīntāla un Alda Grandāna - sēžizrādes Nākotnes pagrabs pirmo šovu.

Kopā ar trijotni darbojās arī viņu mūza pornozvaigzne Violeta un īpašais viesis aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā pa labi).

"Pirms pasākuma biju nedaudz uztraucies, taču viss izdevās lieliski. Pasākumu apmeklēja tik daudz atpazīstamu cilvēku, ka atbildība bija liela, un iegūtā pieredze - izcila," sarunā ar DELFI Izklaidi emocijās pēc pirmā šova dalās Toretto.

Ieradušies baudīt šovu bija teju visi Latvijā šobrīd slavenie cilvēki - dziedātāja Liene Greifāne ar vīru, dziedātāja Samanta Tīna, populārais dzīvnieku dresētājs Leons Zviedris, šova TV zvaigzne dalībnieki, kā arī ballīti pagodināja pats galvenais Latvijas tusētājs Raivis Raspopovs.

Nākotnes pagraba komandai ar savām asprātībām no skatuves izdevies sasmīdināt visus. 

"Katram no mums bija savs stendaps. Es savā runāju par meitenēm. Atklāju arī to, ka tagad esmu aizņemts vīrietis, un manu meiteni sauc Laura. Iesaistījām šovā arī zālē sēdošās slavenības, piemēram, Raspopovu pratināju par ģenerāldirektora amatu. Tas zālē izraisīja histēriskus smieklus," pirmā šova jautrākos brīžus atceras Toretto.

Pēc pirmā šova puiši un viņu mūza ir sapratuši, ka tautai patīk, tātad - jāturpina darboties. "Mēs neapstāsimies! Jau pavisam drīz gaidāms otrais šovs - vēl lielākas emocijas un kaifs!" sola jaunais jokdaris. Drīzumā tikss izziņota nākamās sēžizrādes norises vieta un laiks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!