Foto: F64

Trešdienas, 3. aprīļa, vakarā viesnīcas Europe Royale Hotel restorānā Benjamiņš norisinājās smalks burziņš – tur skotu noskaņā tika degustēti izsmalcināti viskiji un baudīti citi gardumi.

Greznajā restorānā izmeklētā sabiedrībā viesiem būs iespēja baudīt pasaulslavenos Burn Stewart Distillers viskijus un izsmalcinātas vakariņas, kurās galdā tika celts arī skotu nacionālais ēdiens "haggis" jeb pikants pudiņš, kas satur aitas gaļu.

Pasākumu plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - stila eksperte Maija Silova ar draugu, uzņēmēju Raimondu Elksni (abi attēlā), dziedātāja Diāna Pīrāgs ar savu franču līgavaini, dejotājs Valdis Škutāns un Alise Kolosova, aktrise un pasākumu vadītāja Zane Vaļicka ar vīru, pasaules apceļotāji Māris Gailis un Jānis Vaišļa un citi.

Vakara gaitā visiem sanākušajiem bija iespēja ne tikai baudīt dažādus viskijus, bet arī uzklausīt Burn Stewart Distillers globālo zīmolu vēstnieces Kērstijas Makkalumas stāstīto par dažādām viskija darināšanas un lietošanas viltībiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!