Foto: DELFI

Trešdienas, 17. jūlija, vakarā ar plaši apmeklētu ballīti tika prezentēts jaunākais uzņēmēja Gunāra Ķirsona projekts – veikals un bistro Ķirsons Māja, kuru novērtēt bija ieradušies arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Jaunajā Ķirsona kompleksā Stirnu ielā 32, kas plašākai publikai būs pieejams no 23. jūlija, izvietots gan kulinārijas veikals, kurā varēs iegādāties gan gaļas ēdienus, gan salātus, svaigi spiestas sulas un citus gardumus, bet otrajā stāvā darbosies bistro, kura piedāvājumu varēja novērtēt jau atklāšanas pasākuma viesi.

Sumināt Ķirsonu ar jaunā projekta prezentāciju bija ieradies arī viens no populārākajiem Latvijas pavāriem, slow food kustības popularizētājs un restorāna Vincents saimnieks Mārtiņš Rītiņš.

Tāpat starp viesiem grozījās uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, Latvijas gāzes ilggadējais vadītājs Adrians Dāvis (attēlā pa labi), kurš vakara gaitā paguva izdancināt vairākas daiļā dzimuma pārstāves, Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, Rīgas domes deputāts Aleksandrs Kiršteins un citi ietekmīgi vīri.

Par jautrību atklāšanas ballītē rūpējās aktieri Voldemārs Šoriņš, Zigurds Neimanis, Jānis Skanis, Zane Jančevska un Gunta Virkava, kuri par godu pasākumam bija arī īpaši uzcirtušies, bet ar dziesmām sanākušos viesus priecēja Andris Daņiļenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!