Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Liepājas klubā Coyote Fly ar vērienu tiks atzīmēta izklaides vietas slēgšana – uz vairākām nedēļām klubs tiks slēgts rekonstrukcijai, pēc kuras tas durvis vērs ne tikai jaunā izskatā, bet arī ar citu nosaukumu.

"Lēmums neizmantot Liepājas bāra nosaukumā zīmolu Coyote Fly tika pieņemts dēļ juridiskām neskaidrībām par šo zīmolu un tā īpašumtiesībām. Kā zināms, zīmolam Coyote Fly, kas Liepājā darbojas uz franšīzes pamata, ir juridiskas problēmas, taču zīmola īpašnieki mūs par tām nebija brīdinājuši.

Taču visiem liepājniekiem un mūsu viesiem no citām pilsētām vēlos pateikt - pie mums nekas neapstājas, pavisam drīz Liepājā būs uzlabota izklaides vieta," portālam Liepajniekiem.lv sola kluba vadītāja Elīna Cēlāja.

Kā reģionālajam ziņu portālam pastāstīja Cēlāja, no nākamās nedēļas bāra telpas Lielā ielā 7 būs slēgtas vairākas nedēļas, un jau aprīļa otrajā pusē tiks prezentēts rekonstruēts klubs ar jaunu filozofiju, interjeru un uzlabotu servisa kvalitāti.

Liepājas Coyote Fly pastāvīgie klienti, kā arī tie, kuri vēl ne reizi nav iegriezušies bārā, šonedēļ tiek aicināti kopā nosvinēt pēdējās ballītes un atskatīties uz lieliski pavadītajiem diviem kluba darbības gadiem.

Trešdien bārā norisināsies konkursa Es nesekoju modei. Mode seko man fināls, kur konkursantes savā starpā cīnīsies par iespēju iegūt balvā apmaksātu braucienu uz Riga Fashion Week modes skati. Šajā vakarā apmeklētājiem būs iespēja vērot Liepājas labāko frizieru - Ingusa Maršala un Gata Veilanda - paraugdemonstrējumus, kā arī New Yorker pavasara kolekcijas modes skati.

Toties piektdien un sestdien kopā ar dīdžejiem Rob4Real, Marchello un Roberto tiks iegriezta ballīte līdz pašam rītam, lai kā pēdējo dziesmu visi kopā nodziedātu par tradīciju kļuvušo Pilsētā, kurā piedzimst vējš.

Galerijā: ieskats Liepājas Coyote Fly notikušo ballīšu jestrākajos mirkļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!