Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā Jāņus ar tematisku un jestru ballīti sagaidīja Liepājas Ego Club - liepājnieki un pilsētas viesi tika aicināti uz Midsummer Madness jeb Līgo svētku burziņu, kurā pie reizes tika atzīmēta arī kluba vadītājas dzimšanas diena.

Tā kā šis bija īpašs notikums un dubulti svētki, kluba vadība bija parūpējusies par to, lai nakts tiku atzīmēta ar vērienu un šiku.

Ballītes apmeklētāji baudīja ekskluzīvo Piper Heidsieck šampanieti un mielojās ar meža zemenītēm, savukārt kluba bārmenes, tērpušās improvizētos, pikantos tautas tērpos un vainadziņiem uz galvas, pie bāra letes jauca krāsainus kokteiļus.

Arī kluba dejotājas bija tērpušās visai vasarīgi - puķainos bodijos un baltās mežģīņu zeķēs. Lai tiktu ieturēta tautiskā noskaņa, simpātiskās meitenes bija rotājušās ar rožu vainadziņiem.

Par mūzikas ritmiem parūpējās Dj Marchello un Dj Roberto, kuru miksētajos ritmos jaunieši ālējās līdz pat pirmajiem gaiļiem.  Mūzikas apreibināti, drosmīgākie ballētāji kāpa uz bāra letes, lai nodemonstrētu savu dejotprasmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!