Foto: LETA/publicitātes foto

"Krieviski runāju, bet pasākumus vairs nevadu," – tā aprīļa sākumā sociālajos tīklos pauda Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis. Viņam, tāpat kā citiem Latvijā zināmiem aktieriem, korporatīvie pasākumi, prezentācijas, kāzas un ballītes ir otrais darbs. Melbārža nostāju augstu vērtē vairāki viņa kolēģi, kas arī atteikušies publiku izklaidēt krieviski, tomēr "Delfi" izpētītais liecina, ka to var atļauties tikai jomas profesionāļi ar plaši zināmu vārdu – mazāk pazīstami pasākumu vadītāji nav gatavi atteikties no cilvēku izklaidēšanas arī krievu valodā.

Iecienītajam šovmenim Valteram Krauzem publikas izklaidēšana ir maizes darbs. Vaicāts par piedāvājumiem pasākumus vadīt krieviski, viņš skaidro, ka pārredzamā nākotnē tādu nav, taču, ja būtu, lēmums par šāda pasākuma vadīšanu nenāktu viegli. "Es nonāktu smaga lēmuma priekšā," portālam "Delfi" saka Krauze. 

Savukārt Andris Bulis par šo jautājumu spiests domāt burtiski brīdi pēc tam, kad noskatījies šokējošo video, kurā krievu karavīrs nogriež ukraiņu karavīram galvu: "Darbs teātrī ir viena lieta, bet cilāt glāzītes un uzsaukt "Urā, urā, urā!" es arī atsakos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!