Foto: DELFI

Piektdienas, 24. janvāra, vakarā Ventspils Olimpiskajā centrā sākās mēģinājumi ikgadējās Latvijas Radio 2 rīkotās pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka fināla ceremonijai, bet pēc skatuves iemēģināšanas sekoja atpūta un izklaides.

Jau ierasts, ka lielākā daļa Muzikālās bankas fināla dziesmu izpildītāju naktī pirms izšķirošās cīņas izvēlas nakšņot Olimpiskā centra viesnīcā, un arī šogad tur varēja sastapt krietnu pulciņu populāro izpildītāju.

Tiesa, jau vairākus gadus bohēmisko rokenrola noskaņu viesnīcā nomainījusi krietni vien mierīgāka gaisotne - lielākā daļa mūziķu izvēlas agri doties pie miera vai laiku vadīt pie TV vai datoru ekrāniem, un tikai reti kurā numuriņā valda ballītes atmosfēra.

Jau vēstīts, ka 2013. gada vērtīgākā dziesma taps zināma sestdienas, 25. janvāra, vakarā, kad Ventspils Olimpiskajā centrā noslēgsies Muzikālās bankas 2013 fināla ceremonija. 

Par pērnā gada klausītāju iemīļotākās dziesmas titulu sacenšas 15 kompozīcijas, bet noslēguma ceremonijā uz skatuves kāps arī tādi mākslinieki kā Uģis Roze, Linda Leen un pat vokālais pedagogs Edgars Kramiņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!