Foto: Mango

Trešdien, 27. aprīlī, iepirkšanās centrā Sky&More risinājās atraktīvs un krāšņs bārmeņu šovs Zvaigžņu kokteilis, kurā populāri pašmāju bārmeņi kopā ar Latvijas šovbiznesa zvaigznēm jauca dažādus kokteiļus un sniedza izdomas bagātus priekšnesumus.

Kokteiļu jaukšanas sacensībās pirmo vietu ieguva Teātra observatorijas aktieris Andris Bulis un B Bārs bārmenis Raitis Akerblūms, kuri priekšnesuma sākumā bija tērpušies melnos uzvalkos ar saulesbrillēm, bet, sākot kokteiļu taisīšanu, abi pārtapa par jaukiem tīģerīšiem.

"Beidzot ir kaut kas, kur Andris Bulis ir labāks par mani. Man ir daudz godalgu, bet Bulis ir labāks bārmenis par mani, tas ir nenoliedzami," vakara gaitā par savu kolēģi pajokoja cits sacensību dalībnieks, Buļa kolēģis Rihards Lepers.

Otrajā vietā ierindojās dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), kura startēja tandēmā ar Olympic Casino bārmeni Ivaru Rutkovski - puisis iejutās Dona Pedro lomā, bet Rajecka tēloja viņa mīļoto - tumšādainu verdzeni.

Prasmīgo kokteiļu jaucēju trijnieku noslēdza TV "seja" Elīna Doļģe, kura pārī ar Mārtiņu Rozenvaldu no Kaļķu vārtiem iejutās ķīmiķu-laborantu tēlos un jauca kokteili ar nosaukumu Mūžīgā jaunība.

Tāpat sacensībās piedalījās aktieri Gints Grāvelis un Vita Balčunaite, dziedātājs Žoržs Siksna, Latvijas labākā kamaniņu braucēja Maija Tīruma un hiphoperis Ozols, bet pasākuma vadītājas pienākumi bija uzticēti dziedātājai Ellai jeb Elīnai Fūrmanei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!