Foto: DELFI

Piektdienas, 21. decembra, vakarā daudzviet Rīgā norisinājās solītā pasaules gala gaidīšanas ballītes, bet viens no skaļākajiem burziņiem notika dažādu subkultūru pārstāvju iecienītajā klubā Melnā piektdiena.

Šajā vakarā kluba vadības un lielkoncerta Pasaules gals organizatoru mērķis bija skaidrs -  ja ir iespēja, ka šajā dienā visiem ir jāaiziet bojā, tad labāk to darīt ar lielu troksni un pompozitāti.

Pasaules gala ballītes apmeklētājiem bija sarūpēta daudzveidīga muzikālā programma, un uz skatuves kāpa krietns pulciņš no vadošajām Latvijas grupām savos žanros - miroņmetālā apvienība Lifeform, thrash metāla komanda Collide, sludge/death metāla kvartets Diseim un citi.

Par pasaules gala ballītes kulmināciju kļuva blekmetāla un tautas mūzikas elementu eksperimentatori - grupa Urskumug, kuru priekšnesumā piedalījās arī sadomazohistu šova Pain[PRO]Test dalībnieki ar savu jauno sāpju priekšnesumu Project:Torture.

Pēc pusnakts, kad jau bija skaidrs, ka pasaules gals cilvēcei arī šoreiz gājis secen, uz skatuves kāpa apvienība Preternatural, grupa Heaven Grey un industriālās mūzikas projekts Dark Nexus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!