Foto: Publicitātes foto

Sākoties vasaras sezonai, ballīšu laiks populārajā izklaides vietā Just uzņem īstus apgriezienus. Bāra saimnieki vasaras laikā īpaši piedomā par interesantu vakaru tematiku un aizraujošiem nakts šoviem, tāpēc sestdienas, 9. jūnija, naktī Just viesi lustējās pasākumā Special Forces.

Pasākums tika veidots militārā stilā, ko vērā ņēmuši bija daudzi apmeklētāji, attiecīgi saģērbjoties vai pat rotājot seju ar maskēšanās krāsām. Par to, lai ballētājiem būtu, kur acis papriecēt, bija parūpējies Just personāls, kuru tērpi šoreiz bija īpaši pārdomāti.

Bāra viesus priecēja vienlaicīgi divi dīdžeji - kluba telpās muzicēja Mareks Lācis, bet uz āra terases spēlēja DJ Roons. Par vakara naglu kļuva Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības paraugdemonstrējumi, kas ballītes karstumā bija baudāmi turpat uz terases.

Arī šīs nedēļas nogalē Just notiks veselas divas vērienīgas ballītes - piektdien ar Bermudu divstūra uzstāšanos tiks atklāta otrā terase, bet sestdien klubā notiks modes šovs.

Jūnija beigās Just svinēs savu divu gadu jubileju, un uz šiem svētkiem tā saimnieki sola priecēt visus labas atpūtas mīļotājus ar vēl neredzēti grandiozu pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!