Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē līksmu ballīti Sapņu Fabrikā ar daudzu populāru skatuves mākslinieku līdzdalību bija sarīkojis radiostacijas Skonto kolektīvs, kas vienkopus pulcējās, lai atzīmētu Skonto 20 gadu jubileju.

Lielajā jubilejas ballītē piedalījās gan Skonto bijušie, gan esošie darbinieki, kā arī uzticamākie klausītāji un sadarbības partneri, bet uz skatuves šajā vakarā kāpa Andris Ērglis, Ivo Fomins, Dons un citi populāri izpildītāji.

Kā vēsta radiostacijas pārstāvji, Radio Skonto dzimšanas diena ir 15. decembris un kopš tās rašanās pirms 20 gadiem radiostacija soli pa solim ir kļuvusi par vienu no klausītāju iemīļotākajām un klausītākajām mūzikas radiostacijām Latvijā un pirmo komercradiostaciju vidū.

"Bez mūsu klausītājiem tas nebūtu iespējams. Tāpēc - liels paldies tev, ka klausies mūs mājās, darbā un pa ceļam," jubilejā saviem klausītājiem pateicības vārdus saka Radio Skonto programmu direktors Valdis Melderis.

Šo 20 gadu laikā Radio Skonto, protams, ir audzis un mainījies līdz ar saviem veidotājiem un klausītājiem - tieši šajā radio savu karjeru sākuši vai kuplinājuši daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki. 

Radio Skonto rindās darbojies Renārs Kaupers, Egīls Zariņš, Arvīds Babris, Māris Ozoliņš, Jānis Vaišļa, Arvīds Mūrnieks, Māris Olte, Dita Torstere, Anita Plūme, Gustavs Terzens, Toms Grēviņš, Sandijs Semjonovs, Arnis Līcītis, Uldis Alže, Valdis Lūriņš, Vita Vārpiņa un daudzi citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!