Foto: DELFI

Trešdienas, 15. maija, vakarā koncertzālē Palladium notika, iespējams, šī pavasara skaļākā ballīte – tur savu 20 gadu dzimšanas dienu atzīmēja radiostacija Radio SWH, kas vienkopus pulcēja gan esošos un bijušos darbiniekus, gan plašu radio fanu pulku.

Sumināt radiostacijas kolektīvu lielajā dienā bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem varēja sastapt modes mākslinieci Elitu Patmalnieci, TV3 ziņu vadītājus Agnesi Vārpiņu un Arni Krauzi, Latvijas Nacionālā teātra direktoru Ojāru Rubeni, dziedātājus Lauri Reiniku un Lindu Leen un daudzus citus.

Ar muzikāliem priekšnesumiem populāro radio sveica virkne aktuālāko pašmāju mākslinieku - uz skatuves kāpa grupa Prāta vētra, Intars Busulis, grupa Labvēlīgais tips, kurai šajā vakarā pievienojās arī radošo atvaļinājumu paņēmušais Fredis, dziedātājs Dons un daudzi citi.

Liela daļa no pasākuma viesiem bija ievērojuši arī dzimšanas dienu svinību ielūgumā norādīto dress code un savu izejamo tērpu papildinājuši arī kādu oranžas krāsas detaļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!