Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē grandiozs burziņš norisinājās Rīgas populārajā kultūras bārā Sapņi un kokteiļi, kur ar tradicionālo Sviesta balli tika svinēta izklaides vietas četru gadu pastāvēšanas jubileja.

Ballītes tēma šogad bija "sviests olimpiādē", tāpēc visi apmeklētāji tika aicināti ierasties olimpiski svinīgā tērpā, un jubilejas dzīru viesu vidū varēja sastapt gan tādus, kas šim pasākumam bija izraudzījušies hokejistu formas, gan daiļslidotāju un aerobikas dejotāju triko ģērbtus ļaudis.

Izklaides iestādes pārstāvji ballītes apmeklētājiem bija sarūpējuši visnotaļ raibu un dažādām atrakcijām pārbagātu vakara programmu, un Sviesta balles ietvaros par pasākuma viesiem rūpējās vairākas medmāsiņas, kas pārbaudīja jubilejas apmeklētāju veselības stāvokli un pat muskuļu masu.

Tāpat jubilejas ballītes apmeklētājus ar savu roku veiklību un dažādu triku demonstrējumiem priecēja arī iluzionists, bet par humoristisku pašportretu veidošanu parūpējās karikatūrists.

Ballīti iesildīja grupa ČČ, bet īpašu noskaņu pasākumam piešķīra Roberts Gobziņš un Resnie putni, savukārt grupa Transleiteris parūpējās par enerģisku atmosfēru un vētrainām dejām, kas beidzās tikai agrā rīta stundā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!