Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā Vecrīgas restorānā Pinot norisinājās smalkas labdarības vēlās brokastis jeb brančs, kura laikā tika vākti līdzekļi no vardarbības cietušo bērnu atbalsta centram Rasas pērles.

Atbalstīt labdarības pasākumu ar savu talantu bija ieradušās arī vairākas populāras dziedātājas - viesus ar priekšnesumiem priecēja dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas, LieneCandy un Natālija Tumševica, bet par īpašu muzikālo baudījumu rūpējās saksofonists Jānis Danēvičs un profesionāli mūziķi.

Labdarības organizācijas Labo darbu fabrika rīkoto pasākumu apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem bija sastopams bijušais futbolists Mihails Zemļinskis, uzņēmēja un bijusī Blondīņu asociācijas vadītāja Marika Ģederte un citi, bet vairums viesu labdarības brokastis bija ieradušies baudīt draugu vai ģimenes lokā.

Pasākuma ietvaros viesiem bija iespēja iegādāties apģērbu un aksesuārus no tādu latviešu modes mākslinieku kā Annas Ledskalniņas, Natālijas Jansones, Marijas Vlasovas un citu kolekcijām, bet īpašā labdarības izsolē, kuru vadīja Valdis Melderis, varēja iegādāties dažādus abonementus no skaistuma saloniem, sporta zālēm un citas kārdinošas lietas.

DELFI Izklaidei atzina pasākuma organizētāji, labdarības brokastis vērtējamas kā izdevušās, jo pāris stundu laikā Rasas pērles bērniem tika savākti 1613 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!