Foto: DELFI

Otrdienas, 27. novembra, vakarā Latvijas Nacionālajā operā pulcējās Dinamo Rīga hokejisti, lai kopīgi ar ģimenēm noskatītos Džoakino Rosini izrādi Seviljas bārddzinis un atpūstos starp spēlēm.

Lielākā daļa sportistu operas namā ieradās ļoti laicīgi, lai ieņemtu iepriekš hokeja klubam rezervētās vietas, bet dažiem no hokejistiem ar pareizo ieeju atrašanu īpaši neveicās, ko paši sportisti skaidroja ar to, ka šādas vietas gadās reti apmeklēt.

Starp otrdienas izrādes apmeklētājiem bija Kaspars Daugaviņš, kurš Dinamo pievienojās šoruden, zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists, Oskars Cibuļskis, Mārtiņš Karsums, Krišjānis Rēdlihs un citi spēlētāji.

Lielākā daļa no spēlētājiem operas klasiku bija ieradušies novērtēt kopā ar savām otrajām pusītēm, bet lielāko uzmanību izpelnījās Dinamo aizsargs Rodrigo Laviņš, kurš operu apmeklēja kopā ar sievu Janu Duļevsku.

Tāpat iespēju baudīt kulturālu vakaru garām nelaida hokeja kluba galvenais treneris Artis Ābols ar kundzi un Rīgas Dinamo kluba valdes loceklis Zigmārs Priede ar laulāto draudzeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!