Foto: Publicitātes foto

Klubā First Dacha, kurā smalku atpūtu baudīts ļauts allaž bijis tikai izredzētajiem, noticis bezprecedenta gadījums - stingrajai face control un dress code pārbaudei garām aizlavījies kāds visnotaļ dīvains radījums, nekrietni tiekot pie iespējas atpūsties starp skaistuļiem.

Kā allaž uzsvēruši kluba pārstāvji, First Dacha iespējams sastapt tikai pašus skaistākos cilvēkus - potenciālajiem apmeklētājiem pie ieejas jāiztur stingra ārējā izskata pārbaude, no kuras izvairīties var tikai VIP karšu īpašnieki.

Neglītajiem atliek tikai skumji mīņāties kluba pievārtē, daloties nostāstos par to, kā izredzētajiem skaisto cilvēku klubiņā iespējams ierasties ar jahtu un pa taisno no klāja pasūtīt sev kādu kokteili, baudīt ekskluzīvus dīdžeju priekšnesums un neprātīgu jautrību.

Tomēr rudens ballīšu maratonā noticis neticamais - kluba fotogrāfam izdevies iemūžināt kadrus, kuros redzams, ka starp Rīgas skaistuļiem ielavījies un uzdzīvē meties arī kāds šķietami neiederīgs tips.

Aculiecinieki zina stāstīt, ka viņam piemitušas ne tikai tādas nepilnības kā lielas ausis un garš deguns - viņš bija arī ieguvis ļoti nevienmērīgu solārija iedegumu un nēsājis pagalam nemodernas brilles. Nekaunīgā radījuma apģērbs tiek raksturots kā absolūti atbaidošs un dreskodam neatbilstošs.

Pagaidām trūkst plašākas informācijas par radījuma aktivitātēm skaisto cilvēku klubiņā. Zināms tikai tas, ka viņš klubā tik aktīvi plosījies, ka dažiem apmeklētājiem pat sācis likties tīri simpātisks, un tie vājuma brīdī apžēlojušies un nopozējuši kopā ar neiederīgo kluba viesi.

Mazais rakaris esot pat uzsaucis meitenēm dzērienus un manīts no kluba pazūdam tikai pret rītu kopā ar kādu pupainu skaistuli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!