Foto: Publicitātes attēli
Mārupē atklāts jauns restorāns – "Hercogs Garden Taste Lab", kas ir divu latviešu ģimeņu – Rūmīšu un Tālbergu – lolojums. Atklāšanas svētkos pabija gan šo uzņēmēju draugi, gan sabiedrībā zināmi cilvēki.

"Hercoga" jaunā restorāna koncepts balstās idejā par satikšanās vietu, kur zaļa dārza ieskautā atmosfērā uzplaukst labas garšas un notikumi. Iestādes atklāšanas svētkos pulcējās virkne sabiedrībā atpazīstamu cilvēku, veselīga dzīvesveida popularizētāji un blogeri – gan saviesīgo pasākumu pastāvīgie apmeklētāji, gan vairāk un mazāk zināmi influenceri. Vakaru vadīja Armands Simsons.

Tā, piemēram, klāt bija pianists Andrejs Osokins ar Katrīnu Gupalo, rotu dizainere Agnese Zeltiņa, uzņēmēja Marika Ģederte, TV laimes spēles vadītāja Krista Zvirgzdiņa, modes mākslinieks Dāvids, stilistes Žanna Dubska, Dace Krieviņa-Bahmane un Indra Salceviča, sabiedrisko attiecību speciālists Deniss Ševeļovs, rakstniece Karīna Račko, influenceres Madara Rābe un Katrīne Sauliete ar saviem mīļotajiem, politiķis Imants Parādnieks ar draudzeni, miljonāra Oļega Fiļa sirdsdāma un daudzi citi. Viesi labprāt pozēja pie īpaši izveidotās "zaļās sienas", kādas neesot nekur citur Rīgā.
Restorāna namatēvs Andris Rūmītis īpaši akcentē restorānā plānoto sadarbību ar fitnesa treneri un veselīga dzīvesveida vēstnesi Paulu Freimani, piedāvājot viņas īpaši izstrādātus sabalansētu maltīšu komplektus jaunajā "Garden Taste Lab" restorānā. Arī viņa kopā ar draugu bija atklāšanas svētku viešņu vidū. Kā stāsta saimnieki, jaunais restorāns savās telpās var uzņemt līdz pat 150 viesiem vienlaicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!