Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā iespaidīgākā ballīte risinājās Andrejsalā nesen atvērtajā restorānā Koya – tur žurnāls Playboy uz gadskārtējo ballīti bija aicinājis savus uzticamākos lasītājus, draugus un atbalstītājus, starp kuriem netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku.

Pasākuma organizatori bija krietni parūpējušies par viesu izklaidēšanu - ballītēs uzstājās lieliskās Latvian Voices pārstāves, notika dažādas loterijas un atrakcijas, kurās varēja tikt pie dažādām balvām un pat Mercedes Benz automašīnas.

Vēl vakara gaitā viesi varēja balsot par sev simpātiskāko no šī gada pagaidām astoņām latviešu Playboy izdevumā publicētajām "zaķenītēm" - šajā balsojumā par uzvarētāju kļuva skaistā Helda, kura ir arī Playboy rīkotā konkursa Vasaras meitene uzvarētāja.

Vakara gaitā sadarbībā ar Absolut Vodka notika arī kokteiļu konkurss, un pieci brīvprātīgie stājas aiz bāra letes, lai, izmantojot degvīnu, radītu pavisam jaunu Playboy kokteili - šajā sacensībā uzvarēja stiliste Signe Valtere. 

Nepiespiesto un dzīvespriecīgo Playboy ballītes atmosfēru plašā pulkā baudīt bija ieradušies arī sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem bija Saeimas deputāti Imants Parādnieks un Sandra Sondore-Kukule, bagātākais latviešu sportists Andris Biedriņš ar sievu Madaru, basketbolists Armands Šķēle, kurš atlabst pēc pārciestā meningīta, dziedātāja Lingita Lina Bopulu, kas pati bildējusies Playboy žurnālam, un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!