Foto: Publicitātes foto
19. aprīļa vakarā ar krāšņu šampanieša degustācijas ballīti Rīgas klusajā centrā tika atvērts jauns kokteiļbārs "A’Drop".

Jaunā bāra atklāšanas ballīti apmeklēja Latvijā populāras personības – uzņēmējs Oļegs Fiļs ar dzīvesbiedri, radio personība Maija Rozīte-Krištopane, bestselleru autore Karīna Račko, modes dizainere Dace Bahmane, TV raidījumu vadītāja Rūta Dvinska, zīmola "Cloudberry" autore Linda Krūze, podkāsta "Generation Famous" veidotāja Laura Saulīte, modes, ceļojumu un dzīvesstila influencere Elizabete Gorina un citi.

Kokteiļbārs "A'Drop" tā idejas autoriem Mārim Locānam un Mārcim Valdheimam ir ilgstoši lolota sapņa piepildījums. Bārs izceļas ar pārdomātu un unikālu interjeru, stilīgiem dizaina elementiem un īpaši mājīgu atmosfēru, izpildot visus priekšnosacījumus, lai kļūtu par rīdzinieku iemīļotāko vietu, kurā baudīt garšīgus kokteiļus, kārdinošas uzkodas un lielisku kompāniju.
Plašāks apmeklētāju loks uz jaunā kokteiļbāra atvēršanas svētkiem tiek gaidīts 29. aprīlī, piektdien, kad pie DJ pults par patīkamu muzikālo atmosfēru rūpēsies Maija Rozīte-Krištopane. "A'Drop" bārs aicina uz iepazīšanos Antonijas ielā 12.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!