Foto: Privātais arhīvs
Slavenākā ukraiņu influencere Sofija Stužuka jau ilgāku laiku dzīvo Latvijā – šeit viņa ieradās kopā ar saviem trim bērniem, bēgdama no kara savā dzimtenē. Jau ilgāk nekā pusgadu viņai ir attiecības ar kādu noslēpumainu vīrieti no Latvijas, un tas ļāvis atrast ērtu dzīvesvietu Jūrmalā. Savrupnamā Jūrmalā Stužuka arī nosvinējusi savu 27. dzimšanas dienu.

Svinības bijušas krāšņas un varen "instagramīgas" – Stužuka pozēja balonu pilnā guļamistabā, ēda iespaidīgu svētku torti un, protams, publiskoja dzimšanas dienas atklāsmes saviem vairāk nekā pieciem miljoniem sekotāju "Instagram" platformā.

Stužuka raksta, ka ir sākusi pavisam jaunu dzīvi – jaunā mājā, jaunā valstī, jaunā vidē, ar jaunām iespējām. Viņai nu ir sajūta, ka ar visu var tikt galā, visu pārvarēt un izdzīvot. Pēdējais dzīves gads nesis jaunus apstākļus, par kādiem viņa agrāk pat iedomājusies nebija. Stužuka nu jūtoties daudz nobriedušāka, atvadījusies arī no 10 kilogramiem, kas iepriekš viņu ļoti nomākuši, un nu bauda jaunās attiecības ar mīļoto vīrieti.

Tāpat viņa atzīmē, ka ir šķīrusies no cilvēkiem, ar kuriem vairs nav pa ceļam, izvētījusi savas vērtības, guvusi jaunas atziņas un nu beidzot veido "ideālu dzīvi sev un saviem bērniem".

"Ieeju savos divdesmitseptiņos ar vēlmi dzīvot," viņa rezumē dzimšanas dienas sajūtas.

Jāpiebilst, ka jau kopš attiecību sākšanās Stužuka nav atklājusi, kas ir viņas mīļotais vīrietis un turpina puisi "slēpt" joprojām. Mīla ar Latvijas iedzīvotāju dāvājusi viņai kā kara bēglei komfortablas mājas Jūrmalā. Kopā ar saviem bērniem Stužuka dodas izklaidēs uz Rīgu un citviet, slavē Latvijas iespējas un tiekas arī ar citiem Latvijā nonākušajiem ukraiņiem. Tiesa, ir arī lietas, kas viņu Rīgā līdz galam neapmierina – piemēram, viņai ir pretenzijas pret skaistumkopšanas pakalpojumu kvalitāti; ukrainietes šajā rūpalā darbu darot kvalitatīvāk. Problēmas bijušas arī ar viņas bērniem piemērota bērnudārza atrašanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!