Foto: DELFI

Šonedēļ galvaspilsētā notiek Baltijā lielākie modes svētki – Riga Fashion Week - , un rīdzinieki un Rīgas viesi tiek lutināti ar aktuālāko pašmāju dizaineru jaunāko kolekciju skatēm un dažādām ballītēm.

Ceturtdienas, 31. oktobra vakarā Rīgas Mākslas telpā norisinājās tādu zīmolu kā Anna Led, Be Carousel, One Wolf un Katya Katya Shehurina skates, bet pēc piesātinātā vakara modes nedēļas viesi bija aicināti uz  klubu-frizētāvu Bar.Ber.Room, kur notika krāšņa ballīte.

Tās ietvaros tika prezentēta dizaineres Māras Dzirkale vadītā zīmola Glam Deco jaunākā rotu kolekcija, kas radīta, iedvesmojoties no Oskara Vailda lugas Salome mītiskā un traģiskā sievietes-pavedinātājas tēla.

Ar glamūrīgu stilu izcēlās ne tikai skates modeles, bet arī pasākuma apmeklētāji, starp kuriem īpaši lielu uzmanību izpelnījās modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs (attēlā pa kreisi), kurš par godu modes nedēļai piedzīvojis arī vizuālas izmaiņas.

Kā jau ierasts, gaidītākās skates notiks modes nedēļas izskaņā - piektdienas vakarā jauno naktstērpu kolekciju prezentēs zīmols Amoralle, bet sestdien prezentāciju maratonu noslēgs dizaineru dueta Mareunrol's skate, kas būšot īsts piedzīvojums visiem modes gardēžiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!