Foto: F64
Sestdien, 3. novembrī, noslēdzās jau 17. Rīgas modes nedēļa, kuras laikā piecus vakarus visiem modes dzīves cienītājiem bija iespēja baudīt labāko pašmāju dizaineru jaunākās kolekcijas, kurās, kā jau ierasts, netrūka arī dažu pikantu kadru.

Par šīs modes nedēļas provokatīvāko un pikantāko skati noteikti uzskatāma savulaik skandālista slavu iemantojušā Dāvida nākamā gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentācija - tajā netrūka ne kailu krūšu, ne labi veidotu vīriešu augumu, ne erotiskas blēņošanās, kas sajūsmināja abu dzimumu pārstāvjus.

Jutekliskākās skates titulu šajā modes nedēļā pelnījusi zīmola Amoralle, kas vēl nesen bija pazīstams ar nosaukumu SockBox, jaunākās kolekcijas prezentācija.

Tiesa, līdz ar zīmola nosaukuma maiņu un produkcijas sortimenta paplašināšanu šo skati pikantuma ziņā ar iepriekšējās modes nedēļās notikušajām nevar ne salīdzināt, jo tagad modeles pa mēli defilē krietni vien apģērbtākas.

Plašas diskusijas raisījusi arī modeļu aģentūras vadītāja un dizainera Ginta Budes kolekcijas skate, kurā uz mēles iznāca apakšveļā tērpti jaunskungi - tiesa, šādi kadri ne katram modes mīļotajam bija pieņemami un ne viens vien atzina, ka par modi to nosaukt ir grūti.

Foto galerijā: ieskats 17. Rīgas modes nedēļas pikantākajos kadros, no kuriem daudzi tiek publiskoti pirmo reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!