Foto: Vida Press

Svētdien, 26. janvārī, Losandželosā norisinājās ikgadējā Grammy balvu pasniegšanas ceremonija, kurā par vienu no apspriestākajām personām kļuva dziedātāja Bejonsa Noulza (attēlā), kura gan uz skatuves, gan uz sarkanā paklāja bija izvēlējusies visai provokatīvu un pikantu apģērbu.

Bejonsa ir viena no tām māksliniecēm, kura uz skatuves nereti izvēlas visai pieticīgu apģērba kārtu, un arī šoreiz mūziķe pieturējās pie izteiciena "mazāk ir vairāk" un Grammy balvu pasniegšanas ceremonijas skatītājus iepriecināja ar ļoti seksīgu un izteiksmīgu tērpu savam priekšnesumam.

32 gadus vecā mūziķe uz skatuves kāpa kopā ar savu vīru, reperi Jay-Z, un abi duetā izpildīja dziesmu Drunk In Love. Šim priekšnesumam Bejonsa bija izraudzījusies pieguļošu un caurspīdīgu triko ar stringa biksītēm, kurš visā krāšņumā atklāja viņas auguma aprises.

Tāpat pikants bija ne tikai dziedātājas tērps, bet priekšnesums kopumā - mūziķe bija iestudējusi īpaši erotisku deju, kura sākās ar seksīgām kustībām uz krēsla, bet vēlāk viņa ar izaicinošiem pieskārieniem apveltīja savu vīru, un dziesmas vidū abi viens otram pat sniedza kvēlu skūpstu.

Lai gan zāli dziesmas izskaņā pāršalca ovācijas, publiskajā telpā šis priekšnesums tika vērtēts neviennozīmīgi. Kamēr viena sabiedrības daļa sajūsminājās un sociālajos tīklos steidza paziņot, ka šī bijusi Bejonsas visu laiku jutekliskākā un seksīgākā uzstāšanās, citi neslēpa savu sašutumu par viņas pārlieku pikanto tērpu.


Vairāki vecāki mikroblogu vietnē Twitter vēlāk bija vīterojuši, ka mūziķes priekšnesums bijis pārāk erotisks un provokatīvs, turklāt, Grammy apbalvošanas ceremoniju skatās arī bērni, un mūziķe šoreiz krietni pāršāvusi pār strīpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!