Foto: AFP/Scanpix
Svētdienas vakarā Ņujorkas Bērklija centrā norisinājās ikgadējā mūzikas kanāla Video Music Awards balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā atzinuši ārvalstu stila eksperti un mediji, īpaši uzkrītoša bijusi slaveno daiļā dzimuma pārstāvju "mērīšanās ar krūtīm".

Lai gan ierasts, ka, apmeklējot dažādu publiskus pasākumus, populāra jaunkundzes un dāmas izvēlas īpaši atklātus tērpus, lai daudzajiem fotogrāfiem un citiem slavenajiem visiem nodemonstrētu savus tvirtos ķermeņus, svētdienas pasākums bijis īpaši pārbagāts ar drosmīgiem dekoltē un citām pikantērijām.

Lielu pārsteigumu bija sarūpējusi ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga - pēdējā laikā viņa savu izskatu maina kā hamaleons, bet svētdien notikušo ceremoniju viņu apmeklēja melnā, sev neraksturīgi atturīgā kleitā ar pušķi uz sāniem, un koptēlu vēl sievišķīgāku padarīja garie melnie mati un dziļais kleitas izgriezums.

Tiesa, kāpjot uz skatuves, no elegantās jaunās sievietes vairs nebija ne vēsts - uzstājoties Lady Gaga paguva gan iemiesoties mūķenes tēlā, gan padancot gandrīz kaila un piesegusies vien ar gliemežvāku formā veidotām biksītēm un krūšturi. 

Pikantāko šovu sarīkoja dziedātāja Mailija Sairusa - uz sarkanā paklāja viņa defilēja īsā topiņā un izrotātās "reitūzēs", bet uz skatuves kāpa krietni vien pieticīgāk tērpta un skatītājus pārsteidza ar enerģijas pilnu dupša kratīšanu, mēles kārstīšanu un citām pikantām darbībām.  

Keitija Perija uz sarkanā paklāja šoreiz bija nolēmusi demonstrēt nevis krūtis, bet savu labo kāju, tiesa, to kompensējot ar skatuves tērpu - uzstājoties viņa bija nolēmusi iejusties bokseres tēlā.

Tāpat ar gana pikantu tērpu uzmanību centās piesaistīt jauniņā Selēna Gomesa, kura bija izvēlējusies tērpu ar korsetei līdzīgu tērpa augšdaļu, Teilore Svifta (attēlā), kura apbūra ar īpaši drosmīgu dekoltē, un daudzas citas popmūzikas un citu jomu zvaigznes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!