Foto: DELFI
Otrdienas, 29. oktobra, vakarā tika dota zaļā gaisma jau 19. Rīgas modes nedēļai, kuras laikā stila dzīves interesenti varēs baudīt bagātīgu pašmāju aktuālāko dizaineru jaunākās kolekcijas un, protams, arī dažādas ballītes.

Modes nedēļu atklāja īpaši krāšņu vakartērpu skate no Francijas modes nama DDAD&Denis Durand Couture, bet pēc iespaidīgā modes piedzīvojuma viesi pulcējās viesnīcas Grand Palace Hotel restorānā, lai atzīmētu Rīgas modes nedēļas sākšanos.

Šogad Riga Fashion Week noritēs četras dienas, un, kā atzina tās organizētāja Jeļena Strahova, modes nedēļa ir atgriezusies ar pirmskrīzes laika cienīgu vērienu, solot tās apmeklētājiem aizraujošu programmu.

Īpaša pieredze gaida zīmola QooQoo cienītājus - trešdienas, 30. oktobra, vakarā Kaņepes Kultūras centrā norisināsies Aļonas Bauskas radītās kolekcijas prezentācija, pēc kuras paredzēta ballīte deviņdesmito gadu stilā.

Tāpat starp gaidītākajām Rīgas modes nedēļas skatēm ir zīmola Amoralle naktstērpu kolekcijas prezentācija, zīmola KatyaKatya Shehurina jaunās sezonas skate, bet stila svētkus noslēgs zīmola MAREUNROL'S kolekcijas prezentācija, kas, kā sola pasākuma organizatori, sagādās īstu pārsteigumu.

Nedēļas garumā tiks prezentētas arī zīmolu Anna Led, One Wolf, Narciss, dizaineru Natālijas Jansones, Jāņa Šnē un daudzu citu jaunākie veikumi, un, kā jau ierasts, nav aizmirsts arī par izklaidēm - katru vakaru notiks dažādas ballītes, bet lielais noslēguma burziņš visus vienkopus pulcēs modes nedēļas oficiālajā klubā Coyote Fly.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!