Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kannās noslēdzās ikgadējais kinofestivāls, kuru plašā pulkā apmeklēja daudzas pasaulē zināmas kino un citu šovbiznesa sfēru pārstāves, un starp viņām bijusi arī latviešu modele Ginta Lapiņa (attēlā).

Lapiņa uzskatāma par vienu no veiksmīgākajām Latvijas modelēm, kurai izdevies iekarot pasaules modes tirgu un gūt atzinību ārvalstīs, sadarbojoties ar daudziem zināmiem modes namiem, žurnāliem, kosmētikas zīmoliem un iesaistoties citos projektos.

Prestižā kinofestivāla laikā modele bija ieradusies Kannās, kur manīgie ārvalstu fotogrāfi viņu iemūžinājuši ne tikai amfAR fonda rīkotajā labdarības pasākuma pret AIDS izplatību, bet arī, atpūšoties uz kādas jahtas kopā ar draugiem.

Labdarības pasākumā latviešu skaistule uz sarkanā paklāja apžilbināja ar elegantu vakarkleitu, kuru vēl izteiksmīgāku darīja atkailinātā plecu daļa.

Jau vēstīts, ka savu modeles karjeru Lapiņa sāka jau 2005. gadā, starptautiskajā modes tirgū viņa debitēja 2008. gada pavasarī, piedaloties Ņujorkas modes nedēļā, bet par īstu sensāciju modes pasaulē viņa kļuva divus gadus vēlāk, piedaloties prestižajās Milānas, Parīzes, Londonas un citu pilsētu modes skatēs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!