Foto: Publicitātes foto
Saeimas deputāta, bijušā bērnu un ģimenes lietu ministra Ainara Baštika meita Grieta Baštika (attēlā), kura jau vairākus gadus veiksmīgi veido modeles karjeru, atzinusies, ka savulaik veikusi plastisko operāciju.

Toreizējā Rīgas Kristīgās vidusskolas skolniece Margrieta Baštika, kura modeles darbam izvēlējusies segvārdu Grieta, 2004. gadā sāka darboties vienā no populārākajām pašmāju modeļu aģentūrām Vacatio, bet šo gadu laikā piedalījusies neskaitāmās modes skatēs visā pasaulē un šobrīd tiek uzskatīta par vienu no pieprasītākajām Latvijas modelēm.

Savulaik Baštika pašmāju medijiem atzinusi, ka, lai gan vienmēr bijusi gara un tieva, viņa par modeli kļūt nemaz neesot vēlējusies, jo pati uzskatījusi, ka sava šķībā deguna dēļ viņa klasiskajiem skaistuma kritērijiem vis neatbilst.

Tagad tapis zināms, ka 20 gadus vecā latviešu modele savas karjera dēļ izmantojusi plastikas ķirurga Jāņa Žaržecka pakalpojumus. "Ķirurģija patiešām ir palīdzējusi manai karjerai," britu laikrakstam The Times rakstā ar nosaukumu "Rīga cer, ka plastiskā ķirurģija uzlabos tūrisma industrijas tēlu" atklājusi Grieta.

Meitene, kuru jau no pusaudzes gadiem uztraucis viņas deguns, plastikas ķirurģiju izmantojusi, lai novērstu šo defektu - viņai Rīgā veikta deguna sašaurināšanas un iztaisnošanas operācija.

Šīs izmaiņas latviešu modelei patiešām palīdzējušas modeles karjerā, jo šobrīd viņa noslēgusi līgumu par prestižā modes zīmola Armani kolekciju demonstrēšanu.

Mango piedāvā nelielu ieskatu Grietas Baštikas modeles gaitās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!