Foto: Vida Press

Viena no pēdējo gadu populārākajām modelēm, britu skaistule Kara Delevinja (attēlā) nesen piedalījusies rotu zīmola John Hardy reklāmas kampaņā, kuras ietvaros pozējusi kaila.

22 gadus vecā modes dzīves zvaigzne, kuras gaitām ar neatslābstošu interesi seko gan stila eksperti, gan dzeltenās preses žurnālisti, rotaslietu zīmola jaunās kolekcijas fotosesijā gozējusies Bali, bet tagad fotogrāfijas nodotas plašākas sabiedrības vērtējumam.

Britu skaistule pie pasaules modes dzīves debesīm iemirdzējās 2009. gadā, un kopš tā laika Kara piedalījusies neskaitāmos modes šovos, reklāmas kampaņās un sadarbojusies ar ietekmīgākajiem zīmoliem un dizaineriem.

Nereti Kara tiek salīdzināta ar britu slavenāko modeli Keitu Mosu, un abas daiļavas līdzinās ne tikai karjeras sasniegumos, bet arī grēciņos - 2013. gada maijā fotogrāfi pamanījās iemūžināt no Delevinjas somiņas izkritušu maisiņu ar baltu pulverīti, ko modele steidza ātri noslēpt.

Šis gadījums atgādināja 2005. gada skandālu ar Keitu Mosu, kad atklātībā nonāca foto, kuros viņa šņauca kokaīnu, un arī Karai iespējamā aizraušanās ar apreibinošām vielām ietekmēja profesionālo darbību - 2013. gada augustā zīmols H&M pārtrauca sadarbību ar Karu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!