Foto: DELFI

Trešdienas vakarā Dailes teātrī aizvadīta pirmizrāde jauniestudējumam "Lilioms", kas pulcēja virkni sabiedrībā zināmus cilvēkus, tostarp četrus Valsts prezidentus. Pēc pirmizrādes, kā ierasts, teātra foajē rīkots bankets. Aktrise Dārta Daneviča uz to ieradās neparastā tērpā – smalkā naktstērpā.

"Liliomā" Daneviča ir galvenajā lomā, atveidojot Jūliju. Aktrise mirdzēja kā uz skatuves, tā arī banketā pēc pirmizrādes – tērpusies viscaur melnā.

Kā noskaidroja "Delfi", Danevičas pirmizrādes vakara tērps interneta vietnē "Farfetch" iegādājams par 280 eiro un pēc būtības šis kostīms ir pidžama, kas sastāv no 100% viskozes un apdarināta ar īstām strausa spalvām. Par 280 eiro iegādājami izmēri XS, S un M, bet L, XL un XXL jau maksā krietni "sālītāk" – 430 eiro.
Foto: Publicitātes foto

Vaicāta, vai pidžamu svinīgam pasākumam izvēlējusies apzināti, Daneviča portālam "Delfi" saka, ka jā. "Šobrīd modē ir "izejamās pidžamas". Tās pieejamas gan augstās modes sortimentā, gan arī daudzos "mass market" veikalos. Mani kā ērtību cienītāju ļoti iepriecina šis trends," skaidro aktrise.

Viņa zina teikt, ka jau vairākus gadus dažāda kalibra aktrises visā pasaulē naktstērpus izvēlas gan sadzīvē, gan šovbiznesa notikumos, tostarp pirmizrādēs. Jāpiebilst, ka Covid-19 pandēmijas laikā arī mājas čības guva ielas apavu statusu – ne viena vien slavena aktrise cilvēkos izgāja klikatās ar spalvu pušķiem purngalā.

Izrādes "Lilioms" pirmizrādes svinības apskatāmas šajā publikācijā, savukārt par jauniestudējumu plašāk var lasīt šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!