Foto: Publicitātes foto

Vairs nav aiz kalniem par pastāvīgu tradīciju kļuvusī rudens Rīgad modes nedēļa – "Riga Fashion Week" norisināsies no 27. oktobra, un jau tagad sākusies nopietna gatavošanās lielajam pasākumam.

Šonedēļ viesnīcā "Bellevue Park Hotel Riga" Slokas ielā notika modeļu kastings Rīgas modes nedēļas laikā paredzētā starptautiskā apakšveļas ražotnes foruma "Lingerie Industry Forum in Latvia" kolekciju skatēm.

Kā "Delfi Izklaidei" pastāstīja Rīgas modes nedēļas preses pārstāve Tatjana Baļvas, kastingā meitenes savām skatēm izvēlas tādi zīmoli kā "Lauma Lingerie", "Rosme", "V.O.V.A", "Novella" un citi.

Atlasīt modeles tieši veļas demonstrēšanai nav viegls uzdevums. Šīm modelēm ir nedaudz atšķirīgas prasības – viņām jābūt apaļīgākām formām nekā standarta modelēm, kuras skatēs rāda apģērbu, bet tajā pašā laikā viņām tik un tā jābūt pietiekami slaidām, un tādu meiteņu trūkstot.

Meitenes, kuras demonstrē apakšveļu, arī saņemot labāku atalgojumu, un, kā aicina Rīgas modes nedēļas rīkotāji, tās, kuras palaida garām pirmo atlasi, var piedalīties atkārtotajā kastingā 17. oktobrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!