Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā televīzijas pirmizrādi piedzīvoja apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" šī gada krāšņais modes šovs, un par godu šim īpašajam notikumam modeles jeb tā dēvētie eņģelīši pulcējās krāšņā burziņā Ņujorkā.

Starp pasākuma viešņām bija daiļākās un pieprasītākās modeles pasaulē – Vinnija Hārlova, Marta Hanta, Teilore Hila, Elza Hoska, kurai šovā bija uzticēts demonstrēt šī gada vienu miljonu ASV dolāru vērto "fantasy bra" jeb "sapņu krūšturi", Sāra Sampaio un daudzas citas skaistules.

Kā vēsta ārzemju mediji, uz "rozā paklāja" pasākuma norises vietā bija vērojama īstena supermodeļu stila un elegances paraugstunda. Eņģelīši par godu TV pirmizrādei bija grezni saposušies sievišķīgos tērpos, kas izcēla viņu vizuālos dotumus.

Jau vēstīts, ka grandiozais "Victoria's Secret" modes šovs novembra sākumā norisinājās Ņujorkā. Tajā līdztekus jau iepriekš minētajām skaistulēm piedalījās arī tādas supermodeles kā Bella un Džidži Hadidas, Behati Prinslo, Kendela Džennera, Adriana Lima un citas.

Neatņemama apakšveļas šova sastāvdaļa ir slavenu mūziķu uzstāšanās, un šogad modes skatē uzstājās septiņi aktuāli popmūziķi. Uz skatuves kāpa Šons Mendess, Rita Ora, "The Chainsmokers", Halsija, Bībija Reksa, Kalsī Balerini un "The Struts".

Pirmais apakšveļas zīmola šovs notika 1995. gadā, un kopš tā laika tas kļuvis par vienu no visvairāk gaidītajiem un prestižākajiem rudens notikumiem modē. Gadu gaidā apakšveļu izrādījušas sava laika labākās modeles, bet uz skatuves viņas pavadīt kāpuši aktuālākie mūziķi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!