Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas šī gada stilīgāk ģērbto televīzijas meiteni viennozīmīgi var dēvēt telekanāla RīgaTV24 seju Leldi Lietavieti (attēlā pa labi). Lelde reprezentē jaunākās tendences gan raidījumā Rīgas stila pavēlnieks, gan savā ikdienas garderobē.

Leldes privātā interese par modi iet roku rokā ar viņas profesionālajām vajadzībām pārzināt visu jaunāko. Tā kā meitene ir raidījuma Rīgas stila pavēlnieks vadītāja, viņai allaž jāpārzina visu, kas modē.

Šī iemesla dēļ viņa ir regulāra viešņa dažādos pašmāju modes burziņos un veikalu atvēršanas pasākumos, regulāri apmeklē modes skates Rīgas modes nedēļas ietvaros, un, kas svarīgākais, visas iegūtās zināšanas pēc tam liek lietā sava tēla pilnveidošanā.

Savā garderobē Lelde iecienījusi latviešu modes dizaineru darinājumus, košas krāsas un pamanāmus aksesuārus. Tērpam TV dīva allaž pieskaņo grimu un matu sakārtojumu. Tā kā Leldei ir lielisks augums, viņa var atļauties eksperimentēt un vilkt teju jebko - labi izskatīsies kā pikanta kleitiņa, tā brīvas hipsterīga stila drānas.

Lelde ir formā vienmēr un visur - pat uz lapu grābšanu viņa sapucējas gaumīgā brīvā stila kombinezonā un puķainos gumijniekos. Izejot sabiedrībā kopā ar savu otro pusīti Aivi Ceriņu, Lelde allaž piedomā par to, lai abu kā pāra tērpi būtu saskanīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!