Foto: DELFI

Aprīļa sākumā par prieku visiem modes dzīves interesentiem Rīgā notiks kārtējā modes nedēļa, bet otrdien, 26. martā, Vecrīgas viesnīcā Avalon risinājās modeļu atlase nozīmīgajam pasākumam.

Šogad atšķirībā no citām Rīgas modes nedēļas norises reizēm kastingā piedalījās modeļi tikai no Latvijas Modeļu asociācijas aģentūrām, kā arī Ginta Budes modeļu aģentūras un aģentūras Freya.

Tas, kā skaidro pasākuma organizatori, darīts, lai optimizētu dizaineru laiku modeļu atlasē un ļautu viņiem izvēlēties no pašiem labākajiem un profesionālākajiem modeļiem.

Atlases laikā sanākušajiem modeļiem bija jādemonstrē savas defilē iemaņas, un dizaineri vai viņu pārstāvji izvēlējās sev piemērotākos puišus un meitenes, kuri jau nākamo nedēļu piedalīsies modes nedēļas skatēs.

Šī ir jau 18. reize, kad Rīgā notiks modes nedēļa, un no 2. līdz 6. aprīlim Rīgas Mākslas telpā un citās galvaspilsētas modīgākajās vietās tiks demonstrētas labāko pašmāju dizaineru jaunās rudens/ziemas kolekcijas.

Šosezon Rīgas modes nedēļā savas 2013./2014. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas prezentēs tādi Latvijas vadošie dizaineri un projekta ilggadējie dalībnieki kā Natālija Jansone, Žanete Auziņa, Anna Ledskalniņa, Aleksandrs Pavlovs, Jekaterina Šehurina un zīmols Narciss, kā arī pasākuma debitanti - jaunās modes mākslinieces Aleksandra Vestfala, Irina Skladnova un zīmols Nóló.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!