Foto: Vida Press
Trešdienas, 30. novembra, vakarā Parīzē norisinājās ilgi gaidītā apakšveļas zīmola "Victoria’s Secret" apakšveļas skate. Jau rīta agrumā izstāžu kompleksā "Grand Palais" sākās aktīva rosība un "eņģelīšu" pošana lielajam uznācienam.

Par daiļo modeļu sagatavošanos šovam rūpējās prāvs palīgu pulciņš – grima mākslinieki, ģērbēji, frizieri un citi. Tāpat aizkulisēs spietoja fotogrāfi, kuri pucēšanās procesu iemūžināja foto.

Šogad vienā no modes pasaules krāšņākajām skatēm defilēja tādas populāras modeles kā Alesandra Ambrozio, māsiņas Bella un Džidži Hadidas, Kardašjanu ģimenītes pārstāve Kendela Džennera, krievu daiļava Irina Šeika un vēl daudzas citas.

Tāpat uz skatuves kāpa kāpa vairākas mūzikas zvaigznes – Lady Gaga, "The Weeknd" un Bruno Marss.

Jāatzīmē, ka pēc šova publiskajā telpā dedzīgi tiek apspriesta ne tikai modeļu demonstrētā apakšveļa un žilbinošā defilēšana, bet arī ķermeņa aprises, un īpaši lielu ievērību izpelnījusies krievu skaistule Šeika.

Vērīgākie skatītāji pamanījuši, ka Šeikas augums ir manāmi izmainīijes, vedinot domāt, ka viņa ir pirmdzimtā gaidībās, un anonīmi avoti tabloīdiem jau apstiprinājuši, ka viņa nākamgad kļūs par māmiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!