Foto: Publicitātes foto

Pagājusī nedēļa Latvijas galvaspilsētā tika aizvadīta modes zīmē – norisinājās "Riga Fashion Week" jeb Rīgas modes nedēļa, kas bija sapulcējusi populārākos pašmāju dizainerus, kā arī māksliniekus no ārzemēm. Savukārt viesu rindās gozējās stila gardēži, sabiedrības dāmas, aktīvi galvaspilsētas saviesīgās dzīves baudītāji un atpazīstamas personības.

Modes skatēs tika izrādītas 2020. gada pavasara/vasaras sezonas kolekcijas. Tāpat arī tika aizvadīti dažādi semināri, prezentācijas, atklāšanas un, protams, arī ballītes.

31. Rīgas modes nedēļā piedalījās četri ārvalstu zīmoli – Katerinas Moro 2018. gadā dibinātais "Caterina Moro" no Itālijas, Igauņu dizaineres Dianas Arno zīmols, Igaunijas zīmols "Marimo", kā arī lietuviešu zīmols "Zefyras", kura dizainere ir Viktorija Bugjaenko. Tāpat arī modes izrādīja iecienītāki Latvijas zīmoli – "Katya Katya London", Anna Led, Natālija Jansone un daudzi citi.

Īpaši lielu ievērību izpelnījās izsmalcinātā apakšveļas un tērpu zīmola "Amoralle" skate, kas Rīgas modes nedēļā tradicionāli ir viena no gaidītākajām skatēm. Tās viesu rindās vienmēr gozējas daudzas pašmāju slavenības.

Rīgas modes nedēļa pavasarī un rudenī ierasti ir vieta, kur latviešiem sacensties elegancē un atrādīt savu labo gaumi vai, gluži pretēji, tās neesamību.

Arī šogad daudzi viesi bija piedomājuši pie sava stila un priecēja ar krāšņiem, elegantiem tērpiem, tomēr katra paša ziņā paliek spriest par to, kurš nodemonstrējis stila paraugstundu, bet kura gaumes izjūta ir visai apšaubāma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!