Foto: Vida Press
Kannās šobrīd norisinās kinofestivāls, kurā sapulcējies teju viss pasaules šovbiznesa zieds. Ārzemju tabloīdi gandrīz vienprātīgi vēsta – nekad iepriekš uz Kannu sarkanā paklāja nav redzēts tik daudz pikantēriju un kailas miesas.

Sarkanais paklājs ir vieta, kur daiļā dzimuma pārstāvēm apliecināt savu gaumi vai tās neesamību. Savukārt modes kritiķi vēlāk dedzīgi spriež, kurai izdevies pārsteigt, bet kura – izgāzusies kā veca sēta. Šonedēļ lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies zviedru modele Elza Hoska (attēlā).

28 gadus vecā skaistule, kura atpazīstama kā apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" eņgelītis, filmas pirmizrādē trešdienas pievakarē izskatījusies kā pasaku princese, tomēr kļūdās arī labākās – Elzai gadījies nepatīkams misēklis.

Gaiši zilās kleitas kuplo svārku daļu rotājis iespaidīgs šķēlums, un, lai gan modele ļoti nopūlējusies, lai izgriezums neatsegtu viņas ķermeņa noslēpumaināko vietiņu, manīgie fotogrāfi tomēr piefiksējuši, ka ik pa brīdim pazibējušas zem tērpa pavilktās biksītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!