Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskais sieviešu žurnāls Glamour savā interneta lapā veicis aptauju, lai 19 dažādās kategorijās noskaidrotu 2011. gada sievietes, kuras šajā gadā īpaši izcēlušās kādā no šovbiznesa nozarēm, modes, kino vai televīzijas pasaulē.

Aptaujā piedalījās vairāk nekā 100 000 cilvēki un žurnāla redakcijas darbinieki, un par 2011. gada sievieti tika atzīta ASV televīzijas personība Kima Kardašjana (attēlā), kurai šis tituls tika piešķirts žurnālā sarīkotā ceremonijā Londonā.

30 gadus vecā armēņu izcelsmes amerikāniete pazīstama ar savām sociālajām aktivitātēm, mājas seksa video, televīzijas raidījumu vadīšanu, lielajām krūtīm, daudzajām māsām, regulāru kažokādas apģērbu valkāšanu un citām sabiedrībai ļoti noderīgām lietām.

Savukārt citās kategorijās uzvarēja jaunās princeses kleitas Midltonas kāzu kleitas dizainere Sāra Bērtona, kura tika atzīta par "gada dizaineri", nominācijā par "gada aksesuāru dizaineri" uzvarēja Viktorija Bekhema, par "gada televīzijas seju" tika atzīta Kailijas Minogas māsa Danija, bet īpašo žurnāla redakcijas balvu saņēma modele Rouzija Hantingtona, kura pazīstama pēc sadarbības ar zīmola Victoria's Secret apakšveļu.

Par "nākotnes sievieti" žurnāls atzina 23 gadus veco dziedātāju ar iesauku Jessie J, bet balvu par ieguldījumu sieviešu kultūras attīstībā saņēma popgrupas Fleetwood Mac vokāliste Stīvija Niksa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!