Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 26. janvārī, Losandželosā norisinājās ikgadējā Grammy balvu pasniegšanas ceremonija, kuru apmeklēja populārākie mūzikas industrijas pārstāvji, un, kā jau ierasts, priecēja ne tikai ar muzikāliem priekšnesumiem, bet arī dažādām stila pērlēm.

Grammy ceremonija ik gadus kļūst par vienu no stila un modes ekspertu apspriestākajiem notikumiem, jo šajā pasākumā šovbiznesa zvaigznes parasti papūlējušās dubultā, rūpīgi izvēloties gan sarkanā paklāja tērpus, gan piedomājot pie gana iespaidīgiem skatuves tēliem.

Par šī gada ceremonijas pamanāmākajām viešņām kļuva dziedātāja Pinka, kura bija izvēlējusies sarkanu, augumam pieguļošu kleitu, Ališa Kīza, kura priecēja ar iespaidīgu dekoltē, ballīšu karaliene Parisa Hiltone neparasta piegriezuma baltā tērpā ar miesasskrāsas iešuvēm un daudzas citas šovbiznesa pārstāves.

Īpaši pucējusies nozīmīgajam notikumam bija dziedātāja Keitija Perija - viņa ceremonijas laikā pārģērbās četras reizes, uzstādot šī gada rekordu, bet par apspriestāko kļuva viegla, gandrīz caurspīdīga auduma tērps no Valentino modes nama, kuru rotāja nošu zīmes.

Protams, lielu uzmanību piesaistīja arī popmūzikas karalienes Madonnas (attēlā) ierašanās - viņa ceremoniju apmeklēja kopā ar savu adoptēto dēlu Deividu, un abi bija tērpušies elegantos uzvalkos no Ralfa Lorēna modes nama. Stila ekspertu uzmanību Madonna piesaistīja ar saviem zobu rotājumiem, no kuriem par spīti jau agrāk izskanējušai kritikai viņa nav atsacījusies.

Tērpus ar kārdinošiem dekoltē bija izvēlējušās arī pieredzes bagātākās skatuves mākslinieces - daudzu skatienus piesaistīja Sindijas Lauperes tērps ar klavieru taustiņu motīviem tā apakšdaļā, kā arī "bītla" Džona Lenona atraitnes Joko Ono elegantais kostīmiņš. 

Tiesa, viennozīmīgu vērtējumu par uz Grammy sarkanā paklāja un skatuves redzamajiem tērpiem gandrīz nav - kamēr vieni stila eksperti dažu zvaigžņu izvēli kritizē, citi tieši šos tērpus slavē, un otrādi, tāpēc veiksmīgākoun neveiksmīgāko tērpu titulēšana paliek katra paša ziņā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!