Foto: Vida Press

Lasvegasā svētdien pulcējās ievērojami mūzikas industrijas pārstāvji no visas pasaules, lai "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā tiktu pie atzinības. Kā ierasts, visvairāk fotogrāfu drūzmējās sarkanā paklāja teritorijā, lai iemūžinātu, kā slavenības saposušās šogad.

"Grammy" balvas pasniegšanā publika ierasti ir daudz brīvāk tērpta, nekā, piemēram, "Oskaru" ceremonijā – sievietes atļaujas vairāk. Taču eleganci neviens nav atcēlis, un arī šogad "Grammy" pasākumā bija daudz elegantu kleitu piemēru. Ar vairākām ļoti gaumīgām kleitām izcēlās Lady Gaga; atsevišķi tabloīdi viņu nogodājuši par "modes dievieti". Lēdijas melbaltā "Armani" kleita patika visiem.

Savukārt daudzkārt godalgotā Billija Eiliša palika nesaprasta arī šoreiz – viņa jau "dabūja pa mizu" "Oskarā" un uz "Grammy" bija uzvilkusi ko stipri līdzīgu.

Pavisam interesantu koptēlu bija izvēlējusies 26 gadus vecā amerikāņu repere Doja Cat, ierodoties zaļganīgā mirdzumiem klātā "Versace" kleitā, rokās nesot plastmasas somiņu ar skaļruni. Amizanto skatu papildināja iespaidīgas platformenes.

Ārpus klasiskas kleitas rāmjiem uzmirdzēja korejiešu izcelsmes soliste no grupas "Japanese Breakfast" – viņa ieradās kā dzeltena puķīte.

Veiksmīgi un mazāk veiksmīgi stila piemēri – "Grammy" sarkanā paklāja fotogalerijā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!