Foto: EPA/LETA

Slavenā vācu supermodele Heidija Samuela, kura plašāk pazīstama ar savu pirmslaulību uzvārdu Heidija Klūma (attēlā), paziņojusi, ka vairs nepiedalīsies kompānijas Victoria's Secret skatēs un līdz ar to viņa vairs nebūs eņģelītis, kā ierasts dēvēt šīs kompānijas modeles.

37 gadus vecā modele, kura ir arī četru bērnu māte, intervijā žurnālam New York Post pastāstījusi, ka darbs vienā no pasaules lielākajām sieviešu apakšveļas firmām bijis burvīgi pavadīts laiks. "Tomēr visas labās lietas kādreiz arī beidzas. Vienu gan es apsolu - es visu mūžu turpināšu mīlēt Victoria's Secret," stāstījusi Klūma.

Modele šajā kompānijā darbojas jau 13 gadus, bet 1999. gadā viņa oficiāli kļuva par šī zīmola eņģelīti. Jau 2000. gadā Klūma izpelnījās galvenā eņģeļa statusu - viņa kļuva par firmas vadošo modeli. Savukārt pagājušajā gadā Klūma savus fanus pārsteidza, uz mēles apakšveļā defilējot tikai piecas nedēļas pēc dzemdībām.

2005. gadā Klūma apprecējās ar melnādaino britu soulmūziķi Sīlu, kura īstais vārds ir Sīls Henrijs Oluseguns Olumide Adeola Samuels, un pieņēma vīra uzvārdu, tomēr lielākoties kā zīmols tiek izmantots viņas pašas uzvārds Klūma. Modeles un mūziķa laulībā četru gadu laikā piedzima četri bērni.

"Heidija vienmēr ir bijusi un vienmēr paliks eņģelis," teikts Victoria's Secret oficiālajā paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!