Foto: Mango

Ceturtdien, 31. martā, Rīgas Mākslas telpā Rīgas modes nedēļas ietvaros notikušajā mākslinieces Aļonas Bauskas radītā zīmola QooQoo skatē pirmo reizi uz mēles modeļa lomā iznāca pašmāju hiphoperis Gacho jeb Gatis Irbe (attēlā).

Gacho iznāciens skates laikā izpelnījās neviltotas skatītāju simpātijas un ovācijas - puisis uz mēles defilēja krāšņos šortos un krekliņā no zīmola rudens/ziemas skates, hiphoperu stilā regulāri raustot savas biksiņas un ar mobilo telefonu iemūžinot gan skatītājus, gan preses fotogrāfus.

Sarunā ar izklaides portālu Mango mūziķis pirms skates atzina, ka šī ir pirmā reize, kad viņš piekritis piedalīties modes skatē, bet savu nākotni ar modes biznesu Gacho saistīt gan nedomā.

"Es piekritu tikai tāpēc, ka tā ir sadarbība ar QooQoo. Protams, ir uztraukums, jo vienmēr pirms tam, kad dari ko jaunu, tā ir, bet tas ir patīkami," sajūtās dalījās puisis.

Par modeļa karjeru līdzīgi kā vairāki citi pašmāju mūziķi Gacho gan nedomā, atzīstot, ka modeļu darbs ir domāts cita veida cilvēkiem, bet ne viņam, tomēr neizslēdza iespēju, ka vēl kādreiz varētu kāpt uz mēles interesanta un neparasta projekta ietvaros.

Galerijā: ieskats zīmola QooQoo rudens/ziemas kolekcijas skatē ar hiphopera Gacho piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!