Foto: AFP/Scanpix

Trešdien, 9. novembrī, Leksingtonas avēnijā Ņujorkā noticis ikgadējais modes šovs, ko sponsorē populārais sieviešu apakšveļas zīmols Victoria's Secret un kurā piedalījās visas populārākās šī zīmola modeles.

Šogad skatē piedalījās tādi "eņģelīši" kā Kendisa Sveinpola no Dienvidāfrikas Republikas, amerikāniete Erina Hītertona, austrāliete Miranda Kerra, brazīlietes Alesandra Ambrosio un Adriana Lima, kura visilgāk ir "eņģelīša" statusā - jau 11 gadus, kā arī citas pazīstamas modeles.

Tāpat starp slavenajām modelēm bija arī viena Latvijas modes uzlecošā zvaigzne - Ieva Lagūna, kuru gluži tāpat kā savulaik Gintu Lapiņu atklāja modeļu aģentūras Dandy dibinātājs un direktors Nils Raumanis.

Miranda Kerra vēlreiz defilēja arī šī gada pasaulē dārgākajā krūšturī Fantasy Treasure, kura veidošanā izmantoti 3400 dārgakmeņi un kurš maksā divarpus miljonus dolāru.

Savukārt par muzikālo noformējumu Victoria's Secret šova laikā rūpējās grupa Maroon 5, reperi Jay-Z un Kanje Vests, kā arī Trinidādas uzlecošā mūzikas zvaigzne Nikija Mināža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!