Foto: Reuters/Scanpix

Viena no lielākajām sensācijām prinča Viljama un Keitas Midltonas kāzās izrādījās cepure, kas bija galvā Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeitiņai, 21 gadu vecajai princesei Beatrisei (attēlā pa labi). Lai gan kādā aptaujā 80% cilvēku šo cepuri nosaukuši "par sliktāko galvassegu vēsturē", drīzumā tā tiks izlikta eBay izsolē.

Dizainera Filipa Treisija radītā cepure karaliskajās kāzās 29. aprīlī izraisīja pamatīgu ažiotāžu, tomēr vairums cilvēku to atzina par bezgaumīgu. Šobrīd internetā jau radītas neskaitāmas parodijas par Beatrises cepuri, kā arī izveidotas fanu lapas tviterī un feisbukā.

Neraugoties uz to, ka pozitīvākie cepures salīdzinājumi aprobežojas ar salocītu klozetpodu uz galvas, princese savu galvassegu tomēr nolēmusi izlikt eBay izsolē, bet par cepuri iegūto naudu pārskaitīt labdarībai - UNICEF bērnu fondam.

Lai gan teorētiski princese Beatrise ir piektā persona (pirmā sieviete) rindā uz Lielbritānijas troni, pagaidām ne ar ko atmiņā paliekošāku viņa nav izcēlusies, tāpēc laiku pa laikam sabiedrībai par sevi atgādina, uz galvas uzliekot visai dīvaina paskata galvassegas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!