Foto: F64
Šovasar viskrāšņākā tērpu parāde bija vērojama "Jaunā viļņa" laikā, kad Krievijas šovbiznesa zvaigznes ne tikai dziedāja, bet arī atrādīja slavenu modes mākslinieku darinātos tērpus un aksesuārus.

Par konkursa patroneses Allas Pugačovas apģērbiem rūpējas populārais krievu modes mākslinieks Valentīns Judaškins. Alla ļoti rūpīgi domā par savu izskatu un ar katru gadu viņa izskatās arvien labāk, jo mūsdienu medicīna spēj darīt brīnumus, tāpēc Alla vizuāli izskatās kā 38 gadus jauna sieviete, lai gan patiesībā krievu estrādes dīvai šogad apritēja 59 gadi.Šoreiz Alla bija aizrāvusies ar dažādas krāsas un materiālu legingiem un maza izmēra rokassomiņām. Allas stila neiztrūkstoša sastāvdaļa ir zābaki.Tā kā Allu pavadīja krievu humorists Maksims Galkins, pāris vienojās, ka tērpsies saskaņoti.

Īpaši uz visu Krievijas šovbiznesa pārstāvju fona izcēlās arī stilists Sergejs Zverevs, kurš tik ļoti pārņemts ar šovbiznesa vidi, ka kļuvis arī par dziedātāju.

Zverevam bija īpaši apavi, ko pēc pasūtījuma veidojis kāds Londonas dizainers.

Jaunizceptā zvaigzne pēc plastiskajā operācijām izskatās kā lelle. Zverevs katru dienu izcēlās ar spilgtiem tērpiem un aksesuāriem.

Šogad par jaunākajām modes namu piedāvātajām tendencēm bija padomājusi arī krievu dziedātāja Valērija, kas eksperimentējot ar modi, atļāvās realizēt vispārdrošākās idejas. Viņas kurpes izsauca pastiprinātu interesi. Lai arī likās, ka ar ekstrēmajiem apaviem nav iespējams pārvietoties, Valērija to darīja brīvi bez aizķeršanās.

Kā vienmēr, uz estrādes dziedātāju fona izcēlās arī mūsu dziedātāja Laima Vaikule, kura gadu gaitā kļuvusi par modes un stila ikonu. Viņas tērpi vairs neprasa komentārus tie ir oriģināli kā pati Laima.

Par "Jaunā Viļņa" konkursantu un estrādes zvaigžņu skaistumu rūpējas vesela stilistu un
make-up
meistaru komanda, ja vien lielajām zvaigznēm kā Allai Pugačovai nav līdzi savi stila un grima meistari.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!