Foto: DELFI

Jaunā uzņēmēja un Rīgas mēra Nila Ušakova bijusī laulātā draudzene Jeļena Ušakova (attēlā) aizvadītajā nedēļā notikušās Riga Fashion Week ietvaros piedzīvoja debiju – modeles uz mēles defilēja viņas dizainētos kreklus.

Kreklus, kuru tapšanā līdzdarbojusies bijusī mēra kundze, plašāka sabiedrība varēja novērtēt dizainera Iļjas Buličeva zīmola Ilya Bulchev skatē, un arī pati Jeļena iejutās modeles lomā, iznākot uz mēles skates noslēgumā.

Kā Ušakova pastāstījusi žurnālam Privātā Dzīve, modes pasaulei viņu pamudinājis pievērsties fakts, ka viņas draugs Buličevs izjutis radošo krīzi un viņai gribējies vīrieti iedvesmot.

Jeļena ierosinājusi apdrukās izmantot Salvadora Dalī un sirreālisma tēmu, un ideja dizainerim ļoti iepatikusies, bet sieviete savu ieguldījumu jaunajā kolekcijā vērtējusi atturīgi.

"Manis izdomātas ir tikai dažas apdrukas, ko realizēju sadarbībā ar jaunu, talantīgu ilustratori Annu Vasiļjevu. Taču katrā apdrukā ielikta dziļa, filozofiska doma, īpaši tajās, kurās atspoguļota Dalī tematika," žurnālam skaidrojusi Ušakova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!