Foto: Instagram.com/alexisren/
"Instagram" modelēm nākas ļoti nopūlēties, lai savus sekotājus pārsteigtu ar kaut ko jaunu un nebijušu. Kā vēsta ārvalstu mediji, viena no šī brīža karstākajām tendencēm ir tā dēvētā "Insta sit" poza, kas īpaši glaimo smuko meiteņu šmaugajiem vidukļiem un kārdinošajiem augumiņiem.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka jauna Amerika nav atklāta, jo šī poza ir pavisam vienkārša – tā paģērē, ka daiļava sēž, nevis stāv kājas, izstiepusies uz pirkstgaliem un dupsi pavērsusi pret fotokameru.

Kā vēsta izdevums "The Daily Mail", sēdošajā pozā meitenes ķermenis izceļas visā tā krāšņumā, ja viena kāja tiek izstiepta uz priekšu, bet otra – pielocīta pie augšstilba.

Novērojama tendence, ka "Instagram" modeļu vidū šī poza kļūst arvien populārāka, un austrāliešu fotogrāfs Džeimss Dejs izskaidrojis, kāpēc tā.

"Īsumā – noteicošais faktors ir leņķis. Meitene joprojām pozē, bet kompozīcija neizskatās samākslota. Pozēšanā ir nerakstīts likums – ja kaut ko vari salocīt, dari to. Un tas lieliski iederas nesamākslotajā bildes atmosfērā," "The Daily Mail" karsto pozu komentējis fotogrāfs.

Kā norādījis profesionālis, stāvēt kājās un pozēt kā sālsstabam esot pagātne, kas pirms desmit gadiem bijusi aktuāla uz sarkanā paklāja.

Jāatzīmē, ka modeļu iecienītajā sēdošajā pozā izceļas visas auguma labākās īpašības un tiek nomaskēti dažādi trūkumi. Tā, piemēram, kājas izskatās garākas, bet viduklis – slaidāks. Turklāt šādā rakursā arī izceļas zeltainais iedegums.

Austrāliju šobrīd pārņēmis īsts karstuma vilnis, un mediji vēsta, ka katra vietējā "Instagram" modele uzskata teju par savu pienākumu tapt iemūžināta šajā glaimojošajā pozā. Lūk, kā tas izskatās dzīvē:

Green juice and a real tan, that is what I'm talking about. #mondaysbelike

A photo posted by 🌹Kirralee Morris (@kikimorris) on Dec 18, 2016 at 5:43pm PST

Maui mornings for @abikiniaday ❤️ Shot by @mauimakaphotography

A photo posted by Devin Brugman (@devinbrugman) on Oct 21, 2016 at 9:29am PDT

@MondaySwimwear Summer Collection 60% off 🌼 www.mondayswimwear.com

A photo posted by Devin Brugman (@devinbrugman) on Sep 26, 2016 at 2:31pm PDT

Make their heart race in black lace. @missguided #AlexisRenxMissguided

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Nov 25, 2016 at 7:57am PST

Sunshine makes me smile

A photo posted by Steph Smith (@stephclairesmith) on Dec 19, 2016 at 11:30pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!