Pazīstamā TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte (attēlā) fotografējusies neparastā, tieši viņai veltītā foto sesijā, iejūtoties stipras un spēcīgas nākotnes sievietes lomā, un draugi jau paspējuši iespaidīgās bildes nodēvēt par īstu Avatara stāstu.

"Šī nav pirmā reize, kad piedalos foto sesijā - strādājot televīzijā, man bieži vien bija jābildējas. Tas man nenācās viegli, jo mans aicinājums nav pozēt fotogrāfam. Taču šoreiz sajūtas bija citādas - veidojās ļoti veiksmīga mijiedarbība un abpusējas simpātijas ar fotogrāfu un vizāžisti," izklaides portālam Mango stāsta Kristīne.

Bildes tapušas par godu viņas iecienītā un Latvijā jau zināmā aukstā laika modes zīmola Minus40 rudens/ziemas kolekcijai Solo. Zīmols jau iepriekš ir strādājis, iedvesmojoties no Latvijā zināmām sievietēm, bet šis kolekcijas papildinājums un foto sesija tika veltīti tieši Kristīnei.

"Vēlējāmies, lai šī sadarbība ir neparasta - izaicināju sevi un iejutos tēlā, kādā līdz šim nav nācies būt. Tas atklāj stipru un spēcīgu sievieti, gandrīz vai sievieti no nākotnes. Arī es patiesībā esmu ļoti stipra, lai gan ārēji tā neizskatās. Tā kā var teikt, ka foto sesija atspoguļo manu iekšējo būtību," stāsta sesijas modele.

Kristīnes draugi jau paspējuši interesanto foto sesiju nosaukt par īstām "Avatara bildēm".

Kristīne Virsnīte pazīstama pēc vairākiem televīzijas projektiem, tostarp kā Eirovīzijas vadītāja, bet pagājušā gada nogalē viņa pameta darbu televīzijā un ar ģimeni devās dzīvot un smelties pieredzi uz Indiju. Iespējams, jau pavisam drīz atkal redzēsim viņu darbojamies medijos.

"Šobrīd man tapšanas projektā ir kāds ar medijiem saistīts projekts, tā ka drīzumā atgriezīšos," sola kādreizējā televīzijas darbiniece.

Fotosesijā izmantots apģērbs no zīmola Minus40 (www.minus40.lv), ko veidojusi zīmola stiliste Gerda, grimu veidojusi Aija Ūdentiņa (www.aijaudentina.lv). Foto sesiju uzņēmis fotogrāfs Māris Lapiņš, un tā tapusi ēku kompleksā Ostas skati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!