Foto: Privātais arhīvs
Pērnajā gadā plašāka sabiedrība uzzināja par pievilcīgo latviešu modeli Sabīni Jemeļjanovu (attēlā), kas Anglijā izveidojusi ļoti veiksmīgu karjeru kailfoto žanrā, un laika gaitā viņai pat saradies visnotaļ ievērojams fanu un atbalstītāju pulciņš, kuru aizvadītajā nedēļas nogalē modele kārtējo reizi iepriecinājusi ar pikantiem foto.

Jau vēstīts, ka 22 gadus vecā Sabīne uz Angliju pārcēlās pirms vairākiem gadiem, lai mācītos angļu valodu un studētu. Neilgi pēc aizbraukšanas no Latvijas viņa izmēģināja savus spēkus arī kā kailfoto modele, un īsā laikā viņai izdevās gūt ievērojamus panākumus šajā sfērā.

Šobrīd meitenes pamatdarbs ir pozēšana dažādās pikantās fotosesijās, kurās nereti Sabīne redzama ne tikai apakšveļā, bet arī ar kailām krūtīm, un par saviem panākumiem modes sfērā viņa regulāri visus interesentus informē ar sociālo tīklu starpniecību.

Tā, piemēram, aizvadītās nedēļas nogalē Sabīne tīmekļa vietnē Instagram padalījusies ar vairākiem pikantiem foto, kuros redzama apakšveļā. Tāpat viņa pie attēliem sniegusi arī nelielu aprakstu, ka šīs ir aizkulišu bildes no fotosesijas, kurā viņa nesen piedalījusies.

Šie erotiskie aizkulišu foto izpelnījušies milzīgu latviešu modeles daiļrades cienītāju ievērību, un neilgā laikā attēli saņēmuši sajūsminošus komentārus un vairākus tūkstošus "patīk" atzīmju, un lieki teikt, ka Sabīnes fani viņas satriecošo augumu burtiski apbēruši ar komplimentiem.

Jau vēstīts, ka savu karjeru Sabīne uzsāka kā britu laikraksta The Sun trešās lapaspuses modele, un britu sabiedrībā meitenes, kas pozējušas šajā atvērumā, tiek prestiži dēvētas par page three girls jeb trešās lapaspuses meitenēm.

Tāpat Jemeļjanova kaila un puskaila pozējusies arī tādiem izdevumiem kā čehu Maxim un erotiskajam žurnālam Nuts, bet pirms diviem gadiem viņa piedalījās arī komēdij-šausmu fimā Strippers vs Werewolves, kurā viņa atveidoja striptīza dejotāju, kā rezultātā Sabīnei sociālajos tīklos izveidojies ļoti prāvs atbalstītāju un fanu pulciņš, kas ar milzīgu aizrautību seko līdzi viņas gaitām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!