Foto: Publicitātes foto
Gada beigas ir laiks, kad tiek veidoti dažādi aizvadītā gada skaistāko tērpu, seksīgāko sieviešu un citu sasniegumu topi un apkopojumi, un nereti tajos izdodas iekļūt arī cilvēkiem no Latvijas. Tā, piemēram, latviešu modele Sabīne Jemeļjanova (attēlā) iekļuvusi pasaules 100 pievilcīgāko seju sarakstā.

Kino kritiķu portāla TC Candler dibinātājs pirms vairākiem gadiem aizsāka tradīciju - katru gadu izveidot topu, kurā apkopotas aizvadīto 12 mēnešu skaistākās sejas jeb Annual Independent Critics 100 Most Beautiful Faces List.

Līdzās tādām pasaules zvaigznēm kā aktrise Olīvija Vailda un dziedātāja Selēna Gomesa topa 2013. gada sarakstā gozējas arī latviešu kailfoto modeles Sabīnes Jemeļjanovas vārds - viņa atzīta par zemeslodes 73. skaistākās sejas īpašnieci.

Lai izveidotu šo apkopojumu, tiek pieaicināti vairāki neatkarīgie kritiķi, kuri izvērtē daiļavas un nosaka, kuras būtu pelnījušas iekļūt topā. 2013. gada skaistāko sieviešu saraksts publicēts aizvadītā gada Ziemassvētkos, un četru dienu laikā tā video versija tīmekļa vietnē Youtube apskatīta vairāk nekā miljons reižu.

Jau vēstīts, ka 22 gadus jaunā Sabīne Anglijā izveidojusi veiksmīgu kailfoto modeles karjeru. Savu darbību meitene uzsāka kā britu laikraksta The Sun trešās lapaspuses modele.

Šajā atvērumā regulāri tiek publicētas topless jaunu meiteņu bildes, un sabiedrībā šīs modeles tiek dēvētas par Page three girls jeb trešās lapaspuses meitenēm.

Sabīne kaila un puskaila pozējusi arī tādiem izdevumiem kā čehu Maxim, britu erotiskajam žurnālam Nuts un epizodiskā lomiņā parādījusies arī komēdij-šausmu filmā Strippers vs Werewolves. Tāpat jāpiemin, ka modelei sociālajos tīklos izveidojies visai prāvs atbalstītāju pulciņš, un Anglijā jauniete iemantojusi vērā ņemamu atpazīstamību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!