Foto: Ilmārs Znotiņš/ LOK

Svētdien, 9. februārī, Sočos oficiāli durvis vēra Latvijas māja, un šajā svarīgajā notikumā piedalījās vairākas ievērojamas un cienījamas personības, kuru vidū bija arī pašmāju skatuves dīva Linda Leen (attēlā kopā ar hokejistu Mārtiņu Karsumu) – viņa sniedza nelielu koncertu, kuram arī šoreiz bija izraudzījusies oriģinālu tērpu.

Latvijas mājas jeb "oficiālās neoficiālās Latvijas vēstniecības Sočos" atklāšanā piedalījās Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes loceklis Guntars Strautmanis, kā arī izlases sportisti un treneri.

Savukārt Leen un Kaspars Zemītis sanākušos viesus īpašajā notikumā priecēja ar muzikāliem priekšnesumiem, un Linda kārtējo reizi bija īpaši piedomājusi pie sava skatuves tēla un izraudzījusies pamanāmu un oriģinālu apģērbu.

Arī šoreiz Leen pasākuma laikā nomainīja veselus divus tērpus - mūziķe uz atklāšanu ieradās rozā kokteiļkleitā, taču vēlāk, sniedzot koncertu, viņa uz skatuves kāpa tādas pašas krāsas "princešu kleitā" ar ļoti kuplu svārku daļu un krāšņu dekoltē izgriezumu.

Tērpa augšdaļa radīja iespaidu, ka dziedātāja uzstājas rozā bezlencīšu kleitā, no kuras rēgojas mežģīnēm klāta apakšveļa ar melniem rotājumiem, kas mākslinieces izvēlētajam tērpam lika izskatīties īpaši pikanti un koķeti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!